Denna sida använder cookies. Klicka på knappen för att se hur vi hanterar dessa på Rivieraklubben.com

Alla Kategorier Månad Vecka Sök

Vernissage på Villa Ingeborg - Johan Pellams & Åsa Sindeman
Söndag 02 Oktober 2022  14:00 - 16:00
Antal anmälningar:


Skärmbild (712).png

Johan Pellams och Åsa Sindeman håller vernissage efter söndagens gudstjänst och kyrklunch. Utställningen pågår till 16 oktober. Läs mer nedan.

Det finns möjlighet att äta lunch före vernissagen, kl. 12.15, pris 10 euro, exkl. dryck.

Anmälan till vernissage och eventuell lunch görs per mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 29 september.

 

Beskrivning

Johan Pellams - blandade verk

 johan pellams

Efter ett långt liv på resande fot öppnade Johan sitt galleri 2002 i den äldsta delen av Cannes, le Suquet. Efter studentexamen på det kristna internatet Fjellstedtska skolan i Uppsala fortsatte Johans bana på Beckmans och därefter blev det bland annat mönsterkonstruktion, batik, keramik och silversmide. 

Åsa Sindeman - kaftaner

asa sindeman

Åsa har tidigare varit maskör och stylist på SVT men även Nordisk Agent för det svenska smyckesmärket YvoneChrista. Nu får vi möjlighet att se en kollektion av hennes cocktail-kaftaner. Inspirationen till detta uppkom förra sommaren på Côte d'Azur. 

 

LUNCH: Obs, om du vill äta lunch som serveras kl. 12.15 i samband med vernissagen, boka denna i förväg genom att skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., senast torsdag 29 september.

Plats

 
Villa Ingeborg
40 avenue de Verdun,  
Cagnes sur Mer, 06800
France.
 Telefon: 04 92 13 15 34

 Spara till din kalender

  Ladda ner som iCal-fil

Registrering

Du måste vara inloggad för att kunna boka