Årlig visning
Efter år
Månadsvy
Månad
Weekly View
Vecka
Daily View
Idag
Categories
Kategorier
Search
Sök

2666w -Eftermiddagsföredrag med Herman Lindqvist på Villa Ingeborg - WEBB  
Måndag 02 Oktober 2023  15:00 - 16:00
Antal anmälningar:


Herman Lindqvist webb

HERMAN LINDQVIST – Författare, Kåsör, Journalist och Kolumnist men icke minst Svenska Folkets Historielärare. Herman har alltid haft en förkärlek till Frankrike och dess historia. Rivieraklubben har det stora nöjet att välkomna Herman som kåserar och leder oss in i Gustav Vasa och den svenska monarkins historia. Det blir även tid för frågor om såväl svenska som franska historiska händelser och personer.

Vill du vara med och se föredraget på plats på Villa Ingeborg klicka här

Föredraget sänds via zoom (se instruktion HÄR) Inloggningslänk skickas till samtliga deltagare senast en halvtimme före mötets start.

 

 

Beskrivning

Herman Lindqvist föddes i Bromma, hans pappa var utrikeskorrespondent innan han blev pressattaché och familjen flyttade till Helsingfors när Herman fyllde tre år. Då började livet på resande fot. Hermans första korrespondentuppdrag var i Prag 1968 och Paris 1969. De följdes av städer som Kairo, Tokyo, Bangkok, Hongkong och Madrid. Totalt har Herman, som numera är bosatt i Warszawa, besökt 131 länder under sin tid som aktiv journalist.

Med en 60 år lång karriär har Herman just släppt sin 69:e bok, om Gustav Vasa. Med titeln ”Varför just han?” sammanfaller publiceringen med 500-årsjubileet av när Gustav Vasa valdes till kung.

Pris: 15 €   (logga in för att boka)

Plats

 
På webben
 

 Spara till din kalender

  Ladda ner som iCal-fil

Registrering

Du måste vara inloggad för att kunna boka