Årlig visning
Efter år
Månadsvy
Månad
Weekly View
Vecka
Daily View
Idag
Categories
Kategorier
Search
Sök

2552 Villa Ingeborg 10 årsjubileum  
Lördag 07 Oktober 2023  14:00 - 18:00
Antal anmälningar: 184
Kapacitet: 190


Villa Ingeborg

Kom och fira med oss!

Det har gått tio år sedan Rivieraklubben och Svenska kyrkan i Södra Frankrike och Monaco flyttade in i Villa Ingeborg så nu är det dags för jubileumsfest. Vi går på "historisk" tipspromenad och budar på en festlig konstauktion, njuter av husets tapastallrik och minglar med inbjudna författare och konstnärer. Allt ackompanjerat av Riviera Stompers Jazz-band och Villa Ingeborgs orkester Stringers. 

Sveriges ambassad i Paris biträdande chef Åsa Hjelt, närvarar tillsammans med Sveriges konsul i Monaco Sophie Krafft och Cagnes-sur-Mers borgmästare Louis Nègre. Flera av Villa Ingeborgs samarbetspartners, bland andra författare och konstnärer, finns också på plats. Ett festligt evenemang i Ingeborg Stilles anda. 

Konstauktion: Sedan flytten till Villa Ingeborg 2013 har det arrangerats konstutställningar där konstnärerna, ofta med svenskfransk anknytning, donerat verk till Villa Ingeborg. Ett urval av dessa auktioneras ut under Jubileumsdagen då Villa Ingeborg fyller 10 år.  Läs mer nedan.

Passa på att boka en Jubileumspåse för 70€: med rött vin från Rabiega, Foie Gras, ost och marmelad - en perfekt supé för två. Behållningen går till underhåll av Villa Ingeborg.

 

 

 

Beskrivning

Konstauktion:

Tack vare att vi flyttade till Villa Ingeborg 2013 har vi kunnat arrangera många spännande konstutställningar där konstnärerna, ofta med svenskfransk anknytning, donerat verk till Villa Ingeborg. Det är ett urval av dessa som auktioneras ut under Jubileumsdagen då Villa Ingeborg fyller 10 år. Göran Glimstedt är auktionsförrättare och vi hoppas på en livlig budgivning. 

Behållningen från konstauktionen går oavkortat till underhåll av Villa Ingeborg, något som ligger oss alla varmt om hjärtat. Utropspriset för alla konstverk är 50€ och om något av verken, mot förmodan, inte attraherar bud som når upp till utropspriset, flyttas de till ett kommande konstlotteri.

Slutbuden kvitteras och inropade verk betalas efter auktionens slut. Det går att betala med kontanter, fransk check eller kort (MasterCard eller Visa). Verken kan endast hämtas ut efter att full betalning har erlagts.

Du som inte har möjlighet att närvara, men ändå vill delta i budgivningen, kan skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ditt bud senast på lördag 7 oktober kl. 12.00. Markera tydligt vilket verk du är intresserad av, det belopp du bjuder samt ditt telefonnummer.

Presentation av konstnärer och konstverk.

 

Pris för att vara med på jubileumsfirandet: 30€/person inklusive välkomstdrink, husets tapastallrik och vin.

Plats

 
Villa Ingeborg
40 avenue de Verdun,  
Cagnes sur Mer, 06800
France.
Telefon: 04 92 13 15 34

Spara till din kalender

  Ladda ner som iCal-fil

Registrering

Anmälan är nu stängd

Anmälan är nu stängd