Yoga

Träning och yoga på Villa Ingeborg

 

Utomhusträning vid Villa Ingeborg 

Tisdagar kl. 16-17 har vi ett motionspass med personliga tränaren Sara Wikström. Vi kommer ha ett helkroppspass, med modifikationer om det behövs. 

Ta gärna med dig en vattenflaska samt handduk eller matta som du kan använda ute, då vi kommer att hålla till utomhus på Villa Ingeborg. Obs. Vid dåligt väder så ställs träningen in och detta meddelas i så fall till de anmälda samma dag via mail.

 

Yoga på Villa Ingeborg 

Vi ses torsdagar kl. 16-17 för ett pass i Vinyasa yoga med personliga tränaren Sara Wikström. Vinyasa yoga är en dynamisk yogaform där man samordnar anding med rörelse. Klasserna kan variera med ibland lite mer kraftfulla positioner och inkludera meditation. 

Ta med dig vattenflaska samt gärna egen yogamatta och yoga block om du har, och som du kan använda ute, då vi kommer att hålla till utomhus på Villa Ingeborg. Obs. Vid dåligt väder så ställs träningen in och detta meddelas i så fall till de anmälda samma dag via mail.

Kontakt: Har du frågor kontakta gärna Sara på email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på mobilnummer 06 79 53 04 58.

 

Pris

Priset per tillfälle är 15 € för medlemmar och 17€ för icke-medlemmar. Betalas med kort vid bokning.

Medlemmar kan också köpa klippkort som är giltiga i ett år från inköp, och kan användas både för utomhusträning och yoga. 

  • 10-kort för 120 €, dvs 12 € per gång.
  • 5-kort för 67,50 €, dvs 13,50 € per gång.